Izdelava spletne strani

Načrtovanje spletne strani

Izdelava spletne strani za vas ne sme biti obremenitev, saj vam bomo stvari predstavili na zelo enostaven način in vas naučili samo tiste stvari, ki jih boste potrebovali za objavljanje informacij o vašem podjetju ali storitvah na vaši novi spletni strani.

Na sestanku se pogovorimo o vaših željah in vam predstavimo najboljše možne rešitve za vašo dejavnost, da bo vaša spletna stran prodala največ kolikor je možno. Vaša nova spletna stran bo postalo vaše najmočnejše orožje za marketing, komunikacijo s strankami in prodajo izdelkov ali storitev.

Naše reference >>

Dizajn spletne strani

Če imate v mislih že pripravljen izgled vaše nove spletne strani, potem se bomo potrudili in uresničili vaše želje. Če pa še ne veste točno kako bi naj vaša nova spletna stran izgledala, pa bomo za vas pripravili nekaj primerov spletnih strani, ki so primeri za vašo vrsto dejavnosti. Nato se bomo še skupaj pogovorili o izgledu spletne strani in poskusili narediti najboljše kar se da.

Vaša nova spletna stran bo dala potencialnim strankam dober prvi vtis o vas in vašem poslovanju.

oblikovanje spletne strani

Razvoj spletne strani

Ko se bomo dokončno pogovorili o vaših željah in obliki nove spletne strani, se bo izdelava spletne strani začela, in bo trajala približno tri tedne. Takrat bo pripravljen prvi osnutek o katerem bomo pogovorili in poizkušali izboljšati še možne pomanjkljivosti. Ko boste videli novo spletno stran boste zagotovo dobili še kakšno idejo, ki se bo realizirala v naslednjem tednu. Spletna stran bo narejena z najnovejšimi orodji in tehnikami, ki se pojavljajo na internetu. Torej vaša spletna stran nikakor ne bo zastarala.

Ko boste zadovoljni z vašo novo spletno stranjo se bo objavila na spletu. NE POZABITE… Izdelava spletne strani za vas bo tudi dobra referenca za nas.

Optimizacija za iskalnike

Ko bo izdelava spletne strani dokončana, bo potrebno narediti še optimizacijo za iskalnike kot so Google in ostali. Tukaj poskrbimo, da vas bodo potencialne stranke hitro našle na internetu. To naredimo tako, da ključne besede vaše dejavnosti uvrstimo na prvo stran Google iskalnika. Ko bo stranka vpisala v Google naziv vašega podjetja ali vašo vrsto dejavnosti, se boste pojavili na prvi strani Google iskalnika, kar bo izjemno povečalo povpraševanje po vaših storitvah.

Dokaz da bo vaša stran 1. na google

Spodnje spletne strani smo izdelali za naše stranke, katerim se je prodaja in zanimanje zelo povečalo, ker so na 1. mestu google iskanja za njihovo ključno besedo dejavnosti.

  • Primer 1 – Fotografiranje poroke
  • Primer 2 – Poročni fotograf
  • Primer 3 – Frizer Celje
  • Primer 4 – Računovodstvo Velenje
  • Primer 5 – Gostilna Pri Sebastianu

Deli z ostalimi